PVC trapbekleding

Uw kent het wel: even naar boven rennen om nog iets te pakken of kinderen die regelmatig van boven naar beneden gaan als een kudde olifanten. Zoals al eerder genoemd zal uw trap eerder slijten op bepaalde plekken, dan uw vloer. Tapijt is populair in verband met het geluid, maar zal bij intensief gebruik sneller slijten. Hout is dan ook een vaak gekozen materiaal, maar is erg gehorig, beschadigd snel en is door zijn gladde oppervlakte niet de veiligste keuze. PVC is dan voor de ideale oplossing. Dit materiaal is geluiddempend, makkelijk schoon te houden, veilig en voelt ook nog eens comfortabel aan.

PVC geschikt voor elke trap?

PVC kan worden gelegd op de volgende ondergronden: beton, steen, hout of zelfs staal. Of u nu een open of een gesloten trap heeft, PVC past op elke trap.

Bij een dichte trap kunt u kiezen om alleen te bovenzijde te bekleden en de stootborden wit laten of de traptreden in zijn geheel te bekleden.
Ook de zijkanten (wangen genoemd) kunt u laten bekleden.

trapbekleding pvc

Voordelen van PVC op uw trap

Net als PVC op uw vloer heeft dit materiaal op uw trap erg veel voordelen. We zetten ze even op een rijtje.

Ruime keuze in dessins en kleur. Houtvarianten zijn niet van echt te onderscheiden.

Makkelijk in onderhoud. Kinderen die toch even met vieze schoenen naar boven gaan. Doekje erover en het is weer schoon.

Veiligheid. PVC is van zichzelf geen glad materiaal, dus de kans op uitglijden is minimaal.


Stil en comfortabel.


Duurzaam, gaat jarenlang mee!

Werkwijze

Bij een traprenovatie denkt u vast: “Dit wordt een rommel en dit gaat vast lang duren?” Niets is minder waar. Een traprenovatie is vaak binnen een dag al klaar. Hoe gaat het dan ongeveer in zijn werk? De standaard stappen die we doorlopen bij het renoveren van uw trap op een rij.

Trap kaal maken

Trap waar nodig schuren/plamuren

Trap inlijmen

Trap bekleden met PVC

Trap strips plaatsen

Trap afkitten met siliconenkit

Trapleuningen en balustrades
U heeft een nieuwe trap, het komt vaak voor dat de huidige trapleuning en/ of balustrade er dan niet meer bij past. Wenst u de traprenovatie compleet te maken? Ga dan voor passende trapleuningen en/ of balustrades. Dit zorgt voor een prachtig geheel. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, maar voor iedere interieurstijl is er wel een passende trapleuning. 

Trapverlichting
Is uw hal of trapgat erg donker? Of liever sfeervol binnenkomen en een veilige situatie voor u en uw kinderen creëren? Kies dan voor trapverlichting: veilig en ook nog eens een luxe uitstraling! Advies nodig over welke verlichting het beste past bij uw trap? 

Veiligheidsprofielen
Wanneer u straks een nieuwe trap heeft wenst u daar zo lang en veilig mogelijk gebruik van te maken
Om uw trap te beschermen tegen slijtage en ongelukken te voorkomen kunt u  veiligheidsprofielen, of ook wel trapprofielen genoemd, laten plaatsen. Deze worden op de neus van trap gemonteerd. Deze profielen zorgen ervoor dat de treden niet snel zullen gaan slijten en voorkomen dat u gaat slippen.

Contact

U wilt toch ook die prachtige pvc-vloer met zijn grootse voordelen, of die geweldig gerenoveerde trap? Ons team staat klaar voor al uw vragen of neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Offerte aanvragen?
Dat kan hier

Overdag geen tijd, geen zorgen!
Op afspraak komen wij ook in de avonduren bij u langs.

Tel: +31 (0)6 152 933 56
E-mail: info@pvcvloerenexpert.nl

KvK nummer: 92372228
Algemene voorwaarden

Stel een vraag

Bezoek onze showroom

Onze showroom bezoeken? Dit kan op afspraak. U kunt ons vinden aan de Tinstraat 6M in Ridderkerk
Bekijk de route