pvc, tegels, vloer, expert
PVC vloer tegels

Op zoek naar een vloer met een stevige en stoere uitstraling? Maar toch ook warm en comfortabel? Dan zijn PVC-tegels echt iets voor u. 
Met PVC-tegels kunt u naar eigen smaak kiezen of u gaat voor een beton- of tegellook. Natuurlijk afhankelijk van wat past bij uw woning of bedrijfspand.
Niet alleen in kleur en dessin bootsen PVC-tegels een betonlook of tegellook na, ook in structuur: PVC-tegels voelen heel echt aan.

pvc, vloer, tegel, expert
Natuurlijke uitstraling
met een PVC tegelvloer

Met PVC-tegels zijn de mooiste patronen te leggen. De mogelijkheden om uw eigen unieke vloer te ontwerpen zijn vrijwel eindeloos. Er is een ruime keuze in kleuren en dessins van PVC vloertegels. In alle gevallen geven PVC-tegels een natuurlijke uitstraling aan uw vloer.

Bij dit type vloer is bijna alles mogelijk: klassiek marmer, natuursteen of beton. Door de vele keuzemogelijkheden is het verstandig om rustig de tijd te nemen voor het kiezen van uw nieuwe vloer. Laat u dan ook zeker goed adviseren over alle mogelijkheden.

Het natuurlijke reliëf zorgt ervoor dat deze vloer niet van een echte tegelvloer te onderscheiden is. Naast de uitstraling voelt de vloer ook aan alsof er echte tegels liggen.

Tom marcel nieuw pvc vloer
Waarmee kunnen we u helpen?

Wij zijn Tom en Marcel. Wij en ons team helpen u graag met
advies of het leggen van uw nieuwe PVC vloer .

Toepasbaar in elke ruimte!

Eén van de voordelen van PVC- vloeren dat hij heel goed warmte geleid, dus met uw blote voeten door uw woning lopen zal zeer aangenaam aanvoelen. Ook voor kinderen is dit ideaal, zij kunnen heerlijk en vooral veilig op de vloer spelen.

Een PVC-vloer tegellook is bovendien toepasbaar in elke ruimte: op kantoor, in badkamers, woonkamers of waar je maar wilt. 
Dan nog niet gesproken over hoe snel en gemakkelijk u PVC-tegels kunt reinigen en hoe waterbestendig ze zijn. Kortom: PVC- tegels zijn van alle markten thuis en geven u veel woon- werkplezier!

pvc, tegels, vloer, badkamer

Hierdoor kiezen klanten voor PVC vloeren expert:

Scherp geprijsD

Niet alleen mooie vloeren, maar ook altijd scherp geprijsd!

Vakmanschap

Uw pvc-vloer gelegd door onze experts met jaren lange ervaring.

Service

Ook nadat uw vloer gelegd is, staan wij voor u klaar!

Snel een afspraak

Wij maken binnen een week een afspraak

Contact

U wilt toch ook die prachtige pvc-vloer met zijn grootse voordelen, of die geweldig gerenoveerde trap? Ons team staat klaar voor al uw vragen of neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Offerte aanvragen?
Dat kan hier

Overdag geen tijd, geen zorgen!
Op afspraak komen wij ook in de avonduren bij u langs.

Tel: +31 (0)6 152 933 56
E-mail: info@pvcvloerenexpert.nl

KvK nummer: 92372228
Algemene voorwaarden

Stel een vraag

Bezoek onze showroom

Onze showroom bezoeken? Dit kan op afspraak. U kunt ons vinden aan de Tinstraat 6M in Ridderkerk
Bekijk de route