pvc, klik, vloer
PVC klik vloeren

Naast kliklaminaat is er tegenwoordig ook klik-pvc verkrijgbaar. Dit is een duurzame, geluiddempende vloer met een warme en natuurlijke uitstraling, gemaakt van pvc en uitgerust met een kliksysteem. Dankzij deze innovatieve klikverbinding wordt het eventueel mogelijk om de vloer zelf te leggen. Dat is nog eens mooi meegenomen! Ook op het gebied van klik-pvc zijn wij expert en bent u bij ons aan het juiste adres.

pvc, klik, vloer

Duurzaam, gemakkelijk en geluiddempend.

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe vloer, dan moet u eerst bepalen wat voor materiaal vloer uw voorkeur heeft. PVC is naast laminaat en houten vloeren een uitstekende optie. Dit materiaal is namelijk duurzaam, gemakkelijk in onderhoud en zelfs geluiddempend. Bovendien is er bij pvc-vloeren net als bij andere vloersoorten een enorme keuze in kleur en dessins.
PVC transformeert iedere ruimte tot een stijlvol geheel.
Dus vindt u het belangrijk dat uw toekomstige vloer sterk en onderhoudsvriendelijk is? Dan is hoogstwaarschijnlijk pvc voor u de juiste keuze en staan wij graag klaar met persoonlijke service om u verder te helpen. 

Tom marcel nieuw pvc vloer
Waarmee kunnen we u helpen?

Wij zijn Tom en Marcel. Wij en ons team helpen u graag met
advies of het leggen van uw nieuwe PVC vloer .

Wat is een PVC klik vloer?

Er zijn verschillende pvc-systemen. Zo kunt u kiezen voor het Dryback systeem (lijmen) of het PVC volkern kliksysteem (klikken).

Wat is nu precies klik pvc? Zoals de naam suggereert is dit een type pvc-vloer die wij leggen door middel van een kliksysteem. Zoals hierboven aangegeven is de andere methode het verlijmen van de vloerdelen. Hierin lijkt pvc met een kliksysteem dus erg op kliklaminaat. Dankzij dit vloersysteem is klik pvc eenvoudig in stroken te leggen. Dit is mede de reden waarom dit type pvc de afgelopen jaren zo populair geworden is.

pvc, klik, click,
pvc, klik, vloer, laten, leggen

Klik PVC vloer zelf leggen of laten leggen?

Dankzij het handige kliksysteem is het leggen van deze pvc-vloer makkelijk zelf te doen. U gaat namelijk op dezelfde manier te werk als bij het leggen van laminaat. 
Net zoals kliklaminaat bestaat pvc klik uit losse vloerdelen, ofwel stroken, die u door middel van een klikverbinding aan elkaar vast maakt. Een groot voordeel van pvc met kliksysteem ten opzichte van kliklaminaat is het feit dat pvc gemakkelijker op maat te maken is. U kunt klik pvc met een simpel stanleymesje op de gewenste afmetingen snijden. 

PVC klik vloer laten leggen?
Bent u niet zo handig? Heeft u geen tijd en/ of zin om de vloer zelf te leggen? Onze vakmensen nemen deze werkzaamheden graag uithanden en zullen de vloer uiterst vakkundig voor u leggen.

Hierdoor kiezen klanten voor PVC vloeren expert:

Scherp geprijsD

Niet alleen mooie vloeren, maar ook altijd scherp geprijsd!

Vakmanschap

Uw pvc-vloer gelegd door onze experts met jaren lange ervaring.

Service

Ook nadat uw vloer gelegd is, staan wij voor u klaar!

Snel een afspraak

Wij maken binnen een week een afspraak

Contact

U wilt toch ook die prachtige pvc-vloer met zijn grootse voordelen, of die geweldig gerenoveerde trap? Ons team staat klaar voor al uw vragen of neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Offerte aanvragen?
Dat kan hier

Overdag geen tijd, geen zorgen!
Op afspraak komen wij ook in de avonduren bij u langs.

Tel: +31 (0)6 152 933 56
E-mail: info@pvcvloerenexpert.nl

KvK nummer: 92372228
Algemene voorwaarden

Stel een vraag

Bezoek onze showroom

Onze showroom bezoeken? Dit kan op afspraak. U kunt ons vinden aan de Tinstraat 6M in Ridderkerk
Bekijk de route