Hoe het allemaal begon...

Na vrijwilligerswerk te hebben gedaan in Afrika begon Marcel als stoffeerder. Het enthousiasme wat Marcel hierin ervaarde werd snel opgepakt door Tom wat resulteerde in een samenwerking. In 2018 hebben we definitief besloten om onze krachten te bundelen onder de naam PVC Vloeren Expert, om zo een nog beter resultaat voor onze klanten te kunnen realiseren. Dit bleek al snel een goede zet, wat niet alleen de productiviteit ten goede kwam, maar ook het plezier in het werk. Samen delen we de visie om hoogwaardige vloeren te leggen tegen een eerlijke prijs.

Scherp geprijsD

Niet alleen mooie vloeren, maar ook altijd scherp geprijsd!

Vakmanschap

Uw pvc-vloer gelegd door onze experts met jaren lange ervaring.

Service

Ook nadat uw vloer gelegd is, staan wij voor u klaar!

Snel een afspraak

Wij maken binnen een week een afspraak

Het mooiste aan ons vak:

“De lol in het werk zit voor mij écht in een mooi resultaat, en vervolgens een blije klant!”

Onze Passie voor vloeren
Mooie vloeren leggen doen we elke dag. Het blijft verbazingwekkend om te zien hoeveel impact een vloer kan hebben op een hele woning. We beginnen vaak in een situatie waarbij het huis leeg aanvoelt. Wanneer de vloer dan geplaatst is valt alles samen en voel je het karakter van de woning. Om het beste resultaat neer te kunnen leggen vinden wij het belangrijk om samen met de klant van tevoren te bepalen welk type vloer het gaat worden, hoe het patroon eruit moet komen te zien en hoe de afwerking eruit zal gaan zien. Het daarin mogen meedenken en het inbrengen van onze expertise geeft nog steeds enorm veel voldoening.

Onze missie
"Onze missie is om mensen het ultieme comfort van vloerverwarming te bieden, ondersteund door expertise en toewijding."

visgraat, vloer, pvc, expert
Wordt jij onze
nieuwe collega?

Over de PVC Vloeren Expert

“Mensen blij maken met een prachtige PVC-vloer, of met een geweldige trap make-over! Dat is waar wij voor willen gaan!”

PVC Vloeren Expert is een familiebedrijf waar wij, Tom en Marcel van der Lee, en ons toegewijde team, met passie, kwaliteit en service de drijvende krachten zijn. Samen staan wij voor u klaar om een prachtige PVC vloer te realiseren, uw huis te voorzien van vloerverwarming of om een mooie traprenovatie uit te voeren. Met onze passie voor het vak staan wij voor u klaar met persoonlijke service, vakkundigheid en eerlijke prijzen. We werken hard om voor u het allerbeste resultaat te bereiken. Daarnaast vinden wij ontspanning met het team op zijn tijd erg belangrijk. Even die rust pakken, opladen, om vervolgens weer klaar te staan voor onze klanten. We kijken er naar uit om voor u aan de slag te gaan!

Tom marcel nieuw pvc vloer
Waarmee kunnen we u helpen?

Wij zijn Tom en Marcel. Wij en ons team helpen u graag met
advies of het leggen van uw nieuwe PVC vloer .

Contact

U wilt toch ook die prachtige pvc-vloer met zijn grootse voordelen, of die geweldig gerenoveerde trap? Ons team staat klaar voor al uw vragen of neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Offerte aanvragen?
Dat kan hier

Overdag geen tijd, geen zorgen!
Op afspraak komen wij ook in de avonduren bij u langs.

Tel: +31 (0)6 152 933 56
E-mail: info@pvcvloerenexpert.nl

KvK nummer: 92372228
Algemene voorwaarden

Stel een vraag

Bezoek onze showroom

Onze showroom bezoeken? Dit kan op afspraak. U kunt ons vinden aan de Tinstraat 6M in Ridderkerk
Bekijk de route