Hoe het allemaal begon...

Mijn passie voor het leggen van vloeren begon in mijn studietijd. Ik ging mee met de stofferingsklussen van mijn broer. Eerst mocht ik helpen in de voorbereiding: stofzuigen voor het egaliseren, daarna mocht ik de egaline mixen en vervolgens de egaline schuren. Zo ging ik steeds een stapje verder, en tenslotte mocht ik helemaal zelf een vloer leggen.

Na het afronden van mijn studie kreeg ik een baan als stoffeerder. Dankzij mijn ervaring pakte dit goed uit, en ben ik sindsdien met veel plezier in dit vakgebied blijven werken. Door de enorme groei in deze branche kreeg ik de kans om voor mezelf te beginnen. Eerst in deeltijd, maar al snel werd ik fulltime ondernemer. En zo kon ik mijn eigen koers gaan bepalen!

Scherp geprijsD

Niet alleen mooie vloeren, maar ook altijd scherp geprijsd!

Vakmanschap

Uw pvc-vloer gelegd door onze experts met jaren lange ervaring.

Service

Ook na dat uw vloer gelegd is, staan wij voor u klaar!

Snel een afspraak

Wij maken binnen een week een afspraak

Het mooiste aan ons vak:

“De lol in het werk zit voor mij écht in een mooi resultaat, en vervolgens een blije klant!”

Specialistisch werk van hoge kwaliteit
Mooie vloeren leggen doen we elke dag. Een visgraatvloer leggen heeft voor mij toch wel iets uitdagends! Bij dit specialistische werk komt veel meer kijken dan bij het leggen van een gewone, rechte, PVC-vloer. Het eindresultaat is dan ook altijd iets bijzonders in mijn ogen. Om dit beste resultaat neer te kunnen leggen, vind ik het belangrijk om, samen met de klant, van tevoren te bepalen hoe het patroon uit moet komen. Het daarin mogen meedenken, en het inbrengen van mijn expertise, geeft mij nog steeds enorm veel voldoening.

Hoe de toekomst eruitziet?
Wat ik héél belangrijk vind is, om te blijven gaan voor kwaliteit en eerlijke prijzen. Ik zou snel mijn motivatie verliezen als mijn drijfveer alléén geld zou zijn. Het hebben van geld maakt je leven zeker makkelijker, toch is dat niet waar het bij mij alléén omdraait.

visgraat, vloer, pvc, expert
Wordt jij onze
nieuwe collega?

Over de PVC Vloeren Expert

“Mensen blij maken met een prachtige PVC-vloer, of met een geweldige trap make-over! Dat is waar wij voor willen gaan!”

Wie wij zijn?
Ik ben Tom van der Lee, en samen met mijn team werken we met veel plezier in de stofferingsbranche. Met onze passie voor het vak staan wij voor u klaar met persoonlijke service, vakkundigheid en eerlijke prijzen. We werken hard om voor u het allerbeste resultaat te verkrijgen. Daarnaast vinden wij ontspanning met het team op zijn tijd erg belangrijk. Even die rust pakken, opladen, om vervolgens weer klaar te staan voor onze klanten.

Over mijzelf:
Samen met mijn vrouw en dochter woon ik in Ridderkerk-Rijsoord. Mijn vrouw is degene die het mogelijk maakt dat ik op deze manier kan ondernemen, zij zorgt dat thuis alles op rolletjes loopt. 

Na het werk ga ik regelmatig met ons gezin en de hond een stukje wandelen. In het weekend ga ik bij mooi weer regelmatig motorrijden. Verder is regelmatig contact met onze familie en vrienden voor ons allebei heel erg belangrijk!

Waarmee kan ik u helpen?

Mijn naam is Tom en ik en mijn team helpen u graag met
advies of het leggen van uw nieuwe PVC vloer.

Contact

U wilt toch ook die prachtige pvc-vloer met zijn grootse voordelen, of die geweldig gerenoveerde trap? Ons team staat klaar voor al uw vragen of neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Offerte aanvragen?
Dat kan hier

Overdag geen tijd, geen zorgen!
Op afspraak komen wij ook in de avonduren bij u langs.

Tel: +31 (0)6 152 933 56
E-mail: info@pvcvloerenexpert.nl

KvK nummer: 72650907
Algemene voorwaarden

Stel een vraag

Bezoek onze showroom

Onze showroom bezoeken? Dit kan op afspraak. U kunt ons vinden aan de Tinstraat 6M in Ridderkerk
Bekijk de route