Barendrecht pvc vloeren

PVC vloer Puttershoek

Uw PVC vloeren expert
in Puttershoek

PVC vloer in Puttershoek: Het leggen van een vloer is een precieze en uitdagende taak. U wilt natuurlijk dat het vlot en vakkundig gebeurt. Vooral als u heeft gekozen voor een specifiek patroon, zoals een visgraatvloer. Onze experts in Puttershoek staan paraat om deze klus met topkwaliteit en persoonlijke aandacht te klaren. Als specialisten in PVC vloeren zijn wij er om u te adviseren bij de keuze van PVC. Wij tonen u de diverse dessins, kleuren en legmethoden, zodat u de PVC-vloer vindt die perfect bij uw stijl en interieur past en waar u echt blij van wordt.

Waarom kiezen voor de PVC Vloeren Expert in Puttershoek?

  • Deskundig Advies: Onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis van PVC vloeren zorgen ervoor dat wij u altijd van het beste advies kunnen voorzien.
  • Persoonlijke Aanpak: Wij werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat uw nieuwe vloer naadloos aansluit bij uw wensen en de stijl van uw huis in Barendrecht.

  • Uitgebreid Aanbod: Of u nu houdt van een moderne betonlook of een klassieke houtmotief, onze collectie biedt voor ieder wat wils, inclusief vloerverwarming en traprenovatie.

  • Duurzaamheid & Gemak: Onze PVC vloeren zijn niet alleen stijlvol maar ook ontworpen voor duurzaamheid en gemakkelijk onderhoud, perfect voor een moderne levensstijl.

Ontdek de perfecte PVC vloer voor uw thuis bij PVC Vloeren Expert. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Pvc barendrecht vloeren expert
vloerverwarming, pvc, vloer
PVC vloer met vloerverwarming

PVC Vloer met vloerverwarming in Puttershoek

PVC-vloeren zijn uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming. Omdat deze vloeren relatief dun zijn, wordt de warmte beter, dan bij het gebruik van andere materialen, doorgegeven, waardoor de hele ruimte sneller en voordelig de gewenste temperatuur bereikt. Vloerverwarming is namelijk zuiniger dan gewone verwarming, en niet te vergeten: het geeft u een comfortabel gevoel!

Zo werkt de vloerverwarming:
Bij cv-vloerverwarming in combinatie met een PVC vloer wordt water opgewarmd door de cv-ketel en rondgepompt door buizen. Deze zijn soms aangebracht in de betonvloer, maar meestal in de dekvloer, waarbij de warmte van het water in de buizen de vloer zal opwarmen.

Tom marcel nieuw pvc vloer
Waarmee kunnen we u helpen?

Wij zijn Tom en Marcel. Wij en ons team helpen u graag met
advies of het leggen van uw nieuwe PVC vloer in Barendrecht .

Veelgestelde vragen
Wat zijn de voordelen van PVC-vloeren ten opzichte van andere vloertypen?

PVC is slijtvast, waterbestendig, eenvoudig in onderhoud, en vaak goedkoper dan traditionele houten vloeren. Het biedt ook een breed scala aan stijlen en kleuren.

Wat kost het om een PVC-vloer te laten leggen?

De kosten variëren op basis van het merk, de kwaliteit en arbeidskosten, maar het is vaak voordeliger dan traditionele houten vloeren. Naast verschillende kwaliteiten en de arbeidskosten zijn een aantal factoren die mee spelen bij het opmaken van de prijs van de pvc-vloer. Er zijn verschillende patronen pvc-vloer. Zo is het aanbrengen van een pvc visgraat arbeidsintensiever dan van een rechte pvc plank. De staat van de ondergrond bepaalt hoeveel materiaal en arbeid er nodig is om dit geschikt te maken voor een strakke pvc-vloer.

Is een PVC-vloer geschikt voor vloerverwarming?

Absoluut. PVC-vloeren geleiden warmte goed, waardoor ze een prima keuze zijn voor ruimtes met vloerverwarming. De combinatie van hoog woon-comfort en lagere energiekosten maken een pvc-vloer met vloerverwarming de ideale uitkomst.

Zijn PVC-vloeren krasbestendig?

Ze zijn relatief bestand tegen krassen, maar net als alle vloeren kunnen ze beschadigen bij hard contact. De verschillende pvc merken richten zich op hun eigen unieke eigenschappen. De hardheid van de toplaag en daarmee de krasbestendigheid is bij een groot aantal merken van hoge kwaliteit. Het is van belang de pvc-vloer te beschermen tegen slijtage door middel van het juiste meubelvilt en entreemat. Ook het regelmatige onderhoud aan de pvc-vloer zorgt voor een lange levensduur.

Hoe voelt een PVC-vloer aan onder de voeten?

Comfortabel en iets warmer dan tegels, maar koeler dan tapijt. De combinatie met vloerverwarming zorgt voor een maximaal comfortabel gevoel aan de voeten.

Zijn PVC-vloeren geluiddempend?

Over het algemeen dempen ze geluid beter dan harde vloeren zoals tegels, maar minder dan tapijten. Ondanks dat pvc-vloeren ‘harde vloeren’ zijn, kunnen ze geluid goed reduceren. PVC-vloeren hebben iets van zachtheid, waardoor trillingen goed opgevangen worden en hiermee de galm in een woning wordt verlaagd. Ook het contactgeluid naar beneden is een stuk minder dan die van echte harde vloeren, zoals tegels en laminaat.

Hoe zit het met de garantie op PVC-vloeren?

Dit varieert per merk, maar veel fabrikanten bieden een garantie van 10 tot 25 jaar.

Hoe lang duurt het aanbrengen van een pvc-vloer?

In vrijwel alle gevallen is 1 dag ter voorbereiding van de ondergrond nodig. Het aanbrengen van een pvc-vloer op de begane grond van +/- 60m2 is in 1 dag gerealiseerd. In het geval van meerdere woonlagen, zullen werkzaamheden, zoals het voorbereiden van de ondergrond, samen uitgevoerd worden. Hierdoor is het mogelijk om in een week tijd een volledige doorsnee woning te voorzien van pvc-vloeren.

Contact

U wilt toch ook die prachtige pvc-vloer met zijn grootse voordelen, of die geweldig gerenoveerde trap? Ons team staat klaar voor al uw vragen of neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Offerte aanvragen?
Dat kan hier

Overdag geen tijd, geen zorgen!
Op afspraak komen wij ook in de avonduren bij u langs.

Tel: +31 (0)6 152 933 56
E-mail: info@pvcvloerenexpert.nl

KvK nummer: 92372228
Algemene voorwaarden

Stel een vraag

Bezoek onze showroom

Onze showroom bezoeken? Dit kan op afspraak. U kunt ons vinden aan de Tinstraat 6M in Ridderkerk
Bekijk de route