visgraat, vloer, pvc, expert

PVC VLOER LATEN LEGGEN IN ZWIJNDRECHT?

Uw PVC vloeren expert
in Zwijndrecht

Een vloer leggen is een flinke en nauwkeurig klus. U wilt natuurlijk graag dat dit snel en in 1 keer goed gaat. Zeker wanneer u heeft gekozen voor een specifiek patroon, zoals bijvoorbeeld een visgraatvloer.
Onze vakmensen staan voor u klaar om deze klus met de hoogste kwaliteit en persoonlijke service op maat te realiseren. Als PVC Vloeren Expert staan we graag voor u klaar om u te adviseren bij de keuze voor pvc.
Wij nemen u mee langs de vele mogelijkheden in dessins, kleuren en legwijzes. Zodat u uiteindelijk de pvc-vloer kiest waar u blij van wordt en die het beste past bij uw stijl en uw interieur.

Scherp geprijsD

Niet alleen mooie vloeren, maar ook altijd scherp geprijsd!

Vakmanschap

Uw pvc-vloer gelegd door onze experts met jaren lange ervaring.

Service

Ook nadat uw vloer gelegd is, staan wij voor u klaar!

Snel een afspraak

Wij maken binnen een week een afspraak

vloerverwarming, pvc, vloer

PVC vloer met vloerverwarming

Wat is een PVC vloer?

PVC vloeren zijn gemaakt van een hard soort kunststof. Behalve dat een pvc-vloer lang meegaat, weinig onderhoud vraagt, hygiënisch is en geluiddempend, is er ook een ruime keuze aan uitstralingen. Veel mogelijkheden in mooie bedrukkingen, zoals houtdessins in allerlei tinten en betonlook in diverse kleurstellingen. Het assortiment dessins is de afgelopen jaren steeds uitgebreider en verfijnder geworden. De keuzevrijheid is groots: bijna elke uitstraling is mogelijk.

PVC vloeren zijn opgebouwd uit drie lagen: de rug (ook wel backing genoemd), de bedrukte filmlaag (dit is het dessin) en een beschermende toplaag. Tijdens het productieproces worden deze drie lagen op elkaar geperst tot een robuuste en strakke vloer.

Tom marcel nieuw pvc vloer
Waarmee kunnen we u helpen?

Wij zijn Tom en Marcel. Wij en ons team helpen u graag met
advies of het leggen van uw nieuwe PVC vloer .

Het materiaal

De rug - het onderste deel - is bepalend voor de kwaliteit van de complete PVC-vloer. Dit deel bestaat uit zuiver pvc en geeft de vloer zijn stabiliteit.

De filmlaag bepaalt de uitstraling van de vloer. Het dessin wordt op speciale pvc-film gedrukt volgens de hotpress methode; die zorgt ervoor dat de kleuren helder en levendig blijven.

De beschermende toplaag kan een dikte hebben van 0,3 mm (voor een vloer thuis) tot 0,70 mm (voor intensief belopen vloeren). De complete pvc-vloer heeft een dikte van 2 mm tot 2,5 mm. In de toplaag kan ook een structuur worden verwerkt - dat heet embossing. Met embossing bootsen we het dessin als het ware na: ziet u knoesten, dan voelt u ze ook. Bovenop deze toplaag komt nog een matte polyurethaan laag. Deze beschermende coating voorkomt dat de vloer gaat spiegelen of overmatig glanst.

materiaal, pvc, vloer

Contact

U wilt toch ook die prachtige pvc-vloer met zijn grootse voordelen, of die geweldig gerenoveerde trap? Ons team staat klaar voor al uw vragen of neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Offerte aanvragen?
Dat kan hier

Overdag geen tijd, geen zorgen!
Op afspraak komen wij ook in de avonduren bij u langs.

Tel: +31 (0)6 152 933 56
E-mail: info@pvcvloerenexpert.nl

KvK nummer: 92372228
Algemene voorwaarden

Stel een vraag

Bezoek onze showroom

Onze showroom bezoeken? Dit kan op afspraak. U kunt ons vinden aan de Tinstraat 6M in Ridderkerk
Bekijk de route