visgraat, vloer, pvc, expert

PVC VLOER
Capelle aan den IJssel

Uw PVC vloeren expert
in Capelle aan den IJssel

PVC vloeren leggen in Capelle aan den IJssel vereist precisie en vakmanschap. Onze experts zorgen voor een vakkundige installatie, vooral bij complexe patronen zoals visgraatvloeren. Met persoonlijke service en topkwaliteit garanderen wij een vloer die perfect bij uw stijl en interieur past. Als specialisten in PVC vloeren adviseren wij u graag bij het kiezen van het ideale dessin en de juiste kleur. Laat ons u begeleiden naar de PVC-vloer die uw huis omtovert tot een plek waar u zich thuis en gelukkig voelt.

Scherp geprijsD

Niet alleen mooie vloeren, maar ook altijd scherp geprijsd!

Vakmanschap

Uw pvc-vloer gelegd door onze experts met jaren lange ervaring.

Service

Ook nadat uw vloer gelegd is, staan wij voor u klaar!

Snel een afspraak

Wij maken binnen een week een afspraak

vloerverwarming, pvc, vloer

PVC vloer met vloerverwarming

Wat is een PVC vloer?

PVC vloeren, vervaardigd uit duurzaam kunststof, zijn sterk en gemakkelijk te onderhouden. Deze vloeren bieden niet alleen langdurige prestaties, maar ook hygiƫnische en geluiddempende eigenschappen. Bovendien is er een breed scala aan ontwerpmogelijkheden beschikbaar, waaronder prachtige houtpatronen en modern betonuiterlijk in diverse kleuren. Het assortiment aan dessins is door de jaren heen uitgebreid en verfijnd, waardoor de keuzevrijheid enorm is. Bijna elke gewenste uitstraling is te realiseren.

Waarom kiezen voor de PVC Vloeren Expert in Capelle aan den IJssel?

  • Deskundig Advies: Onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis van PVC vloeren zorgen ervoor dat wij u altijd van het beste advies kunnen voorzien.
  • Persoonlijke Aanpak: Wij werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat uw nieuwe vloer naadloos aansluit bij uw wensen en de stijl van uw huis.

  • Uitgebreid Aanbod: Of u nu houdt van een moderne betonlook of een klassieke houtmotief, onze collectie biedt voor ieder wat wils, inclusief vloerverwarming en traprenovatie.

  • Duurzaamheid & Gemak: Onze PVC vloeren zijn niet alleen stijlvol maar ook ontworpen voor duurzaamheid en gemakkelijk onderhoud, perfect voor een moderne levensstijl.

Ontdek de perfecte PVC vloer voor uw thuis bij PVC Vloeren Expert. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Tom marcel nieuw pvc vloer
Waarmee kunnen we u helpen?

Wij zijn Tom en Marcel. Wij en ons team helpen u graag met
advies of het leggen van uw nieuwe PVC vloer .

Veelgestelde vragen
Wat zijn de voordelen van PVC-vloeren ten opzichte van andere vloertypen?

PVC is slijtvast, waterbestendig, eenvoudig in onderhoud, en vaak goedkoper dan traditionele houten vloeren. Het biedt ook een breed scala aan stijlen en kleuren.

Wat kost het om een PVC-vloer te laten leggen?

De kosten variëren op basis van het merk, de kwaliteit en arbeidskosten, maar het is vaak voordeliger dan traditionele houten vloeren. Naast verschillende kwaliteiten en de arbeidskosten zijn een aantal factoren die mee spelen bij het opmaken van de prijs van de pvc-vloer. Er zijn verschillende patronen pvc-vloer. Zo is het aanbrengen van een pvc visgraat arbeidsintensiever dan van een rechte pvc plank. De staat van de ondergrond bepaalt hoeveel materiaal en arbeid er nodig is om dit geschikt te maken voor een strakke pvc-vloer.

Is een PVC-vloer geschikt voor vloerverwarming?

Absoluut. PVC-vloeren geleiden warmte goed, waardoor ze een prima keuze zijn voor ruimtes met vloerverwarming. De combinatie van hoog woon-comfort en lagere energiekosten maken een pvc-vloer met vloerverwarming de ideale uitkomst.

Zijn PVC-vloeren krasbestendig?

Ze zijn relatief bestand tegen krassen, maar net als alle vloeren kunnen ze beschadigen bij hard contact. De verschillende pvc merken richten zich op hun eigen unieke eigenschappen. De hardheid van de toplaag en daarmee de krasbestendigheid is bij een groot aantal merken van hoge kwaliteit. Het is van belang de pvc-vloer te beschermen tegen slijtage door middel van het juiste meubelvilt en entreemat. Ook het regelmatige onderhoud aan de pvc-vloer zorgt voor een lange levensduur.

Hoe voelt een PVC-vloer aan onder de voeten?

Comfortabel en iets warmer dan tegels, maar koeler dan tapijt. De combinatie met vloerverwarming zorgt voor een maximaal comfortabel gevoel aan de voeten.

Zijn PVC-vloeren geluiddempend?

Over het algemeen dempen ze geluid beter dan harde vloeren zoals tegels, maar minder dan tapijten. Ondanks dat pvc-vloeren ‘harde vloeren’ zijn, kunnen ze geluid goed reduceren. PVC-vloeren hebben iets van zachtheid, waardoor trillingen goed opgevangen worden en hiermee de galm in een woning wordt verlaagd. Ook het contactgeluid naar beneden is een stuk minder dan die van echte harde vloeren, zoals tegels en laminaat.

Hoe zit het met de garantie op PVC-vloeren?

Dit varieert per merk, maar veel fabrikanten bieden een garantie van 10 tot 25 jaar.

Hoe lang duurt het aanbrengen van een pvc-vloer?

In vrijwel alle gevallen is 1 dag ter voorbereiding van de ondergrond nodig. Het aanbrengen van een pvc-vloer op de begane grond van +/- 60m2 is in 1 dag gerealiseerd. In het geval van meerdere woonlagen, zullen werkzaamheden, zoals het voorbereiden van de ondergrond, samen uitgevoerd worden. Hierdoor is het mogelijk om in een week tijd een volledige doorsnee woning te voorzien van pvc-vloeren.

Contact

U wilt toch ook die prachtige pvc-vloer met zijn grootse voordelen, of die geweldig gerenoveerde trap? Ons team staat klaar voor al uw vragen of neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Offerte aanvragen?
Dat kan hier

Overdag geen tijd, geen zorgen!
Op afspraak komen wij ook in de avonduren bij u langs.

Tel: +31 (0)6 152 933 56
E-mail: info@pvcvloerenexpert.nl

KvK nummer: 92372228
Algemene voorwaarden

Stel een vraag

Bezoek onze showroom

Onze showroom bezoeken? Dit kan op afspraak. U kunt ons vinden aan de Tinstraat 6M in Ridderkerk
Bekijk de route