visgraat, vloer, pvc, expert
PVC visgraat vloer met vloerverwarming laten leggen?

De visgraatvloer is niet meer weg te denken en populairder dan ooit. Heel vroeger zagen we de visgraatvloer alleen in prestigieuze huizen en paleizen door de moeilijkheidsgraad van het leggen en de prijs. Dit patroon was toen alleen weggelegd voor de rijken onder ons. Tegenwoordig is dit heel anders en is de visgraatvloer juist heel toegankelijk geworden. Deze vloer is dan ook in vele Nederlandse woonkamers te bewonderen, vaak in combinatie met vloerverwarming.

Vloerverwarming en
PVC visgraat vloer in 1

Steeds vaker krijgen wij de vraag van onze klanten: “Kunnen jullie naast de PVC visgraat vloer ook de vloerverwarming voor ons realiseren?”  Natuurlijk willen wij onze klanten daarmee van dienst zijn, en daarom leveren wij ons All-in PVC-vloer concept. Zo heeft u als klant: “Alles onder 1 dak, voor uw gemak!

Modern, stijlvol en tijdloos: De visgraat

Een visgraatvloer is modern, stijlvol en tijdloos, en past eigenlijk in ieder interieur. Genoeg redenen dus waarom deze vloer zó geliefd is. Het woord visgraat heeft vooral te maken met het motief/ patroon dat wordt gelegd met de (houtlook) stroken. De stroken zijn even lang en even breed en liggen loodrecht op elkaar. Hierdoor ontstaat het typische visgraatmotief.

pvc visgraat
Visgraat
walvisgraat, pvc, vloer
De walvisgraat
Hongaarse punt, pvc, vloer
De Hongaarse punt
visgraat, band, pvc, vloer
Band
visgraat pvc, vloer, band, bies
Band & bies

Wat is een PVC vloer?

PVC vloeren zijn gemaakt van een hard soort kunststof. Behalve dat een pvc-vloer lang meegaat, weinig onderhoud vraagt, hygiënisch is en geluiddempend, is er ook een ruime keuze aan uitstralingen. Veel mogelijkheden in mooie bedrukkingen, zoals houtdessins in allerlei tinten en betonlook in diverse kleurstellingen. Het assortiment dessins is de afgelopen jaren steeds uitgebreider en verfijnder geworden. De keuzevrijheid is groots: bijna elke uitstraling is mogelijk.

PVC vloeren zijn opgebouwd uit drie lagen: de rug (ook wel backing genoemd), de bedrukte filmlaag (dit is het dessin) en een beschermende toplaag. Tijdens het productieproces worden deze drie lagen op elkaar geperst tot een robuuste en strakke vloer.

Waarmee kan ik u helpen?

Mijn naam is Tom en ik en mijn team helpen u graag met
advies of het leggen van uw nieuwe PVC vloer.

PVC vloer met vloerverwarming

PVC-vloeren zijn uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming. Omdat deze vloeren relatief dun zijn, wordt de warmte beter, dan bij het gebruik van andere materialen, doorgegeven, waardoor de hele ruimte sneller de gewenste temperatuur bereikt. Vloerverwarming is vaak zuiniger dan gewone verwarming, en niet te vergeten: het geeft je een comfortabel gevoel!

Bij cv-vloerverwarming in combinatie met een PVC vloer wordt water opgewarmd door de cv-ketel en rondgepompt door buizen. Deze zijn soms aangebracht in de betonvloer, maar meestal in de dekvloer, waarbij de warmte van het water in de buizen de vloer zal opwarmen, dit in tegenstelling tot bij paneelradiatoren. Hier komt de warmte direct van de radiator vrij en straalt dan naar voren.

pvc, vloer, voordelen, vloerverwarming

Waarom vloerverwarming laten aanleggen door De PVC Vloeren Expert

Het laten aanbrengen van vloerverwarming in combinatie met een PVC-vloer door één partij heeft grote voordelen:

Alles onder 1 dak, waardoor één aanspreekpunt.

Volledige garantie bij één partij.

De werkzaamheden worden direct achter elkaar uitgevoerd.

Binnen 2 dagen gerealiseerd.

Contact

U wilt toch ook die prachtige pvc-vloer met zijn grootse voordelen, of die geweldig gerenoveerde trap? Ons team staat klaar voor al uw vragen of neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Offerte aanvragen?
Dat kan hier

Overdag geen tijd, geen zorgen!
Op afspraak komen wij ook in de avonduren bij u langs.

Tel: +31 (0)6 152 933 56
E-mail: info@pvcvloerenexpert.nl

KvK nummer: 72650907
Algemene voorwaarden

Stel een vraag

Bezoek onze showroom

Onze showroom bezoeken? Dit kan op afspraak. U kunt ons vinden aan de Tinstraat 6M in Ridderkerk
Bekijk de route